Bewustzijnsochtenden “Leef Vanuit Liefdeskracht”

 

Leven Vanuit Liefdeskracht betekent dat je vanuit rust en ruimte de energie bij jezelf verhoogt. Het houdt in dat je vertrouwen blijft houden in hetgeen wie jij werkelijk bent en daar ook zo dicht mogelijk bij probeert te blijven. De bedoeling van de bewustzijnsochtenden is dat je je meer bewust wordt hoe jij je leven inricht op het gebied van: Werk (collega’s, opdrachtgevers) Relaties (partner, vrienden, familie) Gezondheid (wat voelt goed voor jouw lichaam en wat niet) Visie (actualiteit, omgeving).

 

De Bewustzijnsochtenden bestaan o.a. uit een inleiding over de ochtend en een voorstelrondje. Iedere deelnemer krijgt hierbij de gelegenheid zijn / haar verhaal te vertellen. Wat mag voor jou deze ochtend aandacht hebben?

 

Meer inzichten over je blokkades waar je met regelmaat tegenaan loopt in combinatie met mijn ervaring en heldere kijk daarop. We werken met inzichtskaarten omdat dit een overzichtelijke kijk geeft op jouw situatie, zodat scherpe randen zachter worden of zelfs worden opgelost.

 

We ervaren de stilte in een Meditatie. Meditatie creëert rust en ruimte in je lijf en werkt helend zodat er spontaan nieuwe ideeën of inzichten kunnen ontstaan.

 

Als laatste onderdeel doen we een oefening / opdracht. De oefeningen / opdrachten zijn per maand verschillend. Je kunt o.a. denken aan energetische bewegingsoefeningen, een moodboard met een wens erin verwerkt, oefening gericht op je adem, mindset shift, persoonlijke affirmaties maken en deze gebruiken.

 

Het is altijd fijn om na zo’n ochtend met een oefening naar huis te gaan zodat de inzichten die je hebt opgedaan op een gegeven moment een onderdeel wordt van jouw leven.

 

Waarom de bewustzijnsochtenden “Leef Vanuit Liefdeskracht”? We worden vaak bij verschillende gebeurtenissen op onszelf terug geworpen en dan is het een kunst om je energie hoog te houden. Door met elkaar de verbinding aan te gaan voel je je meer gezien en gesteund, ben je in staat sneller iets ‘los te laten’ daardoor kun je weer verder en ‘blijf je niet hangen in …’

 

De ochtenden worden begeleid door Marina Eleveld. Sinds 2014 ben ik Reiki-Master (trainer). Dit houdt in: coachen, beoefenen en doorgeven van energie, meditatie, de invloed van voeding op je energie, energetische – en ademhalingsoefeningen. Yoga beoefen ik persoonlijk vanaf 1991.

 

Gezien aandacht bij mij altijd centraal staat, is er ruimte voor max. 4 deelnemers.

 

Bijdrage is 25 euro per deelname. Wil je meerdere keren deelnemen dan kun je ervoor kiezen een meerrittenkaart te kopen en betaal je per 3 keer 65 euro p.p. (je betaalt dit in 1 keer en staat los van de korting)

 

Voor thee en (voedzame) versnaperingen wordt gezorgd.

 

Aanmelden doe je via het formulier op marinaeleveld.nl/bewustzijnsochtenden binnen een dag ontvang je de e-mail met een bevestiging of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst. Of stuur direct een e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl met je voor- en achternaam en evt. telefoonnummer.

 

Data: 19-3-2023, 16-4-2023 7-5-2023, 3-9-2023, 1-10-2023 en 5-11-2023

 

Van 10.00-12.30

 

De bewustzijnsochtenden worden in Maasland gegeven. Adres ontvang je na aanmelding.

 

We maken er een gezellige en zeker ook een serieuse ochtend van, zodat je energielevel wordt verhoogd en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

 

——-

 

Noot voor redactie:

Marina Eleveld

Commandeurskade 44

3155AD Maasland

06-18492306