Neem in 1 maand de regie over je leven zodat je je onzekerheid en stress achter je kunt laten en de liefde voor jezelf voelt stromen.


Training 30 Septembert/m 13 November 2022

“Let’s Get Basic”

Ontdek De Basis Van Zelfliefde
Ontdek Je Basisvertrouwen
Ontdek Je Basis- Ik

Let’s Get Basic

Met Beide Voeten Op De Grond In Verbinding Met Je Hart.

Terug Naar Je Basis en Leven Vanuit Je Hart

Duidelijker kan ik het haast niet zeggen. Het is zo belangrijk om goed ge-AARD/ ge-GROND te zijn en in verbinding met Je HART te staan.

Doe wat bij jou past. Wees wie je bent. Voel je lichaam. Neem de regie. Hou van jezelf. De ander. Maak plezier. Leef!

Laat je niet (af)leiden. Blijf niet onnodig boos. Richt je blik op het mooie. Ga niet zweven maar sta met beide voeten op de grond. Keer in jezelf. Wees kracht.

Marina Eleveld

Marina Eleveld

Reiki Master | Aura-, Chakra Healer | Lifestyle Changer

 

Welkom! Wat fijn dat je op deze pagina bent terechtgekomen.

Lees het rustig door en laat het tot je doordringen om deze mooie stap te maken naar bevrijding van je belemmeringen, zodat je het gevoel zelfliefde vergroot en tot innerlijke manifestaties leidt.

Jij bent hier natuurlijk omdat je op het kantelpunt staat van verandering.

En dat is geweldig, want als je het gevoel hebt dat je stilstaat of bent geblokkeerd op een aantal punten wordt het tijd om de handen ineen te slaan met de intentie ‘Move Forward’.

Wat Wil Jij Het Liefst?

Doen en het lef hebben om vanuit je innerlijke waarheid te leven?

dat jij:

Voortaan voor jezelf durft te staan, zodat je beter in staat bent je grenzen te bewaken en de liefde voor jezelf voelt.

De verbinding aangaat met jezelf zodat het gevoel van eenzaamheid, onzekerheid en zorgen minder wordt.

Plezier hebt en je gelukkig voelt.

Gezien wordt

Ja en Nee zeggen tegen jezelf / de ander op het juiste moment. :-). Wat levert het je op? Nu je vaker nee zegt merk je dat mensen je meer gaan respecteren, ze houden rekening met je en zullen je niet te pas en onpas voor allerlei klusjes vragen.

Maar ook: Beter naar jezelf luistert zodat je op tijd je rust neemt, zodat je straalt en je je super gezond voelt. Vooral ondernemers hebben hier vaak moeite mee.

Makkelijker door het leven hobbelen.

 

Je hebt gewoon iemand nodig die het zichtbaar bij je maakt. Die jou leert naar ‘binnen te kijken’. Naar je kracht en eigenliefde. Dmv. communicatie, creatie, lichaamswerk, met bewustzijn en ontspanning.

Wellicht ben je nu een ondernemer die het goed doet, maar moeite heeft vertrouwen te blijven houden.

Ook ik loop soms op tegen blokkades op pad naar mijn dromen en ontmoet gelukkig ook de juiste mensen die mij weer een stukje verder helpen. En dat is helemaal ok… That’s Life : -)

Dat je weer vertrouwen en verbondenheid voelt en het leven leidt waar jij zo naar verlangt.Een mooi moment om die mooie plannen die al een tijdje boven op de plank liggen nu eens tot uitvoer te brengen en het aan de wereld te tonen.

 

 • Wat voor gevoel zal je dat geven? Dat betekent ook dat je je in verbinding voelt met jezelf en zelf goed nadenkt wat belangrijk is voor jou.
 • De aannames die je hebt over jezelf worden minder zodat je het in je hart mag sluiten en liefdevol tegen jezelf zegt dat het niet meer voor jou bestemd is.
 • Je staat zo stevig met beide benen op de grond / in je kracht, dat je je niet meer zo snel van je stuk laat brengen. Wat je ook doet, je staat er helemaal achter! Denk aan je intuïtie, de wereld van dit moment, ideeën voor je bedrijf en / of product, ontwikkeling in je persoonlijk leven, op je werk…
 • Je neemt soms grote hobbels en risico’s op het gebied van je bedrijf, je werk of een droom die je hebt. Met groot vertrouwen weet jij voortaan dat geld een middel is om te investeren en altijd weer ten goede komt aan je bedrijf of aan jezelf. Oftewel uitwisseling van energie.

Voor wie?

 

 • Spirituele werkers
 • Coaches
 • Als je het moeilijk vindt om goed ge-aard te blijven
 • Je snel bezorgd maakt of angstig bent
 • Moeite hebt met loslaten
 • Onverwerkt verdriet
 • Eenzaamheid
 • Je niet goed kunt verbinden met een ander
letsgetbasic

Je trainer, Marina Eleveld is iemand die altijd mogelijkheden ziet bij de ander.

Vanaf 2010 werk ik met energie en heb al heel wat mensen geholpen. Ieder in hun eigen proces en op hun eigen tempo. Werken in je eigen tempo is belangrijk omdat het anders niet werkt. Maw. vanuit de trilling / frequentie waar jij je momenteel in begeeft zul je bij iedere level van Reiki dit verhogen.

Door te werken met energie ben ik ervan overtuigd dat de effecten groter zijn bij het behalen van balans.

Sinds 2014 ben ik Reiki-Master. Tijdense intensieve jaartraining maakte ik kennis met verschillende technieken, zoals: coachen van leerlingen, beoefenen en doorgeven van meditatie, de invloed van voeding op je energie, energetische – en ademhalingsoefeningen.

De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd in:  spiritueel innerlijk kind, werken met essentiële olieën en een 3-daagse over de pijnappelklier. Yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie beoefen ik al vanaf 1991. Momenteel rond ik in juni 2022 de jaarcursus Chakra-, Aurahealer af.

Alles wat ik heb geleerd in verschillende trainingen en cursussen geven een enorme rijkdom aan kennis en ervaring.

Ik zal het indien nodig inzetten als extra bij de trainingen.

Ik laat je graag zien / ervaren dat de afstand tussen het ‘spirituele’ en het ‘aardse’ kort is.

Ons Aardse Leven In Een Ander Licht Zetten.

Trainingslocatie & Bedrijfsgegevens

Marina Eleveld | Commandeurskade 44  3155AD Maasland – ZH | Bel mij voor meer info op 0 6 1 8 4 9 2 3 0 6 (aub voicemail inspreken i.v.m. ongewenste aanbieders) | Bedrijfsnaam: Your Yes Energy – Marina Eleveld | KVK: 65878310 | informatie @ marinaeleveld.nl

Trainingen worden gegeven in de polder van het dorp Maasland of in de regio (Midden-Delfland). Adres ontvang je bij aanmelding training.

Aanmelden Nieuwsbrief Op De Hoofdpagina

https://marinaeleveld.nl/