Spiritueel Innerlijk Kind Sessie
Engelen Kaartreading
Reiki Op Afstand

Welkom! Mijn naam is Marina Eleveld en wat fijn dat je op deze pagina bent terechtgekomen.

Je bent van harte welkom op 1 van deze sessies.

Spiritueel Innerlijk Kind Sessie

Wat houdt een Spiritueel Innerlijk Kind Sessies in?

Vanuit vroeger heb je nog wat laten liggen waardoor je nu vaak tegen hetzelfde oploopt.

Je hebt het gevoel dat je maar niet verder komt. En dat is zonde.

Een paar jaar geleden betrapte ik mijzelf erop dat ik jaloers was op een vriendin.

Een vriendin van mij ging samen met een andere vriendin van mij samen fietsen. Voor de helderheid: Zij zijn geen vriendinnen van elkaar. Ik was jaloers! En dit voelde erg naar. Daar had ik toch geen reden toe? Ik vond het zeer kinderachtig van mijzelf.  Maar het jaloerse gevoel bleef en dat beviel mij absoluut niet! 

Ik heb een Spiritueel Innerlijk Kind Sessie bij mijzelf gedaan en er ontstonden beelden uit de tijd dat ik 7 was. Toen ik 7 was ging ik samen met mijn nichtje naar het schippersinternaat. Wij als familie trokken veel met elkaar op. Mijn tante gaf haar dochter opdracht om wat minder met mij om te gaan. Zij vond dat we teveel aan elkaar hingen. Wellicht had ze gelijk. Maar zonder dat ik uitleg kreeg en met mijn 7 jarig verstand voelde ik mij behoorlijk aan de kant gezet. We leefden op een schippersinternaat en contact met mijn echte familie was niet frequent. En ik had geen zus!

Mijn hele leven tot aan de Spiritueel Innerlijk Kind Sessie zat het in mij opgesloten en kwam naar boven als ik werd getriggerd. Ik kan alleen maar zeggen: Deze blokkade ben ik kwijt, godzijdank!

Vaak als we in een vervelende situatie verkeren of dat we ergens door worden getriggerd en we onze reactie niet kunnen verklaren, vraag je dan eens af of het met je innerlijk kind te maken kan hebben. Wellicht loop je vaak tegen dezelfde soort blokkades op?

Iedere maandag tussen 10.00 en 16.00 is er gelegenheid voor de sessie “Spiritueel Innerlijk Kind”.

Duur sessie: 1 uur
Investering: 49,99
Online

Stuur je e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl

innerlijk kind

Engelenkaart Reading

Stel: Je bent begonnen met een project maar dan word je  ongeduldig, want het lukt maar niet om klanten te krijgen of je weet niet hoe je moet reageren op situaties die jou uit balans brengen.

Zoals je weet zit het gevoel vaak binnen in jou.

Tijdens de Engelen Kaartreading maak ik contact met de engelen die vervolgens de ‘oplossing’ tonen. Je krijgt inzichten in je eigen situatie:

  • waar sta je nu
  • hoe was het in het recente verleden
  • wat brengt de toekomst

Na deze sessie voel je weer vertrouwen en weet je hoe je verder kunt met hetgeen je wilt bereiken.

Iedere woensdagavond om 20.00 uur.

Duur sessie: 1 uur
Investering: 39,99

Stuur je e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl

engelenkaart

Reiki Op Afstand

Wat houdt Reiki Op Afstand in?

Reiki is universele energie en gaat door alles heen. Door materie, tijd en ruimte.

Het enige wat je hoeft te doen is een fijne plek opzoeken in je huis en het ondergaan : -).

Reiki kan je helpen weer in balans te komen, je sneller van een griep doen herstellen en je helpen meer vertrouwen in het leven te krijgen.

Iedere dinsdagochtend van10.00 uur tot 12.30

Duur sessie: 30 minuten
Investering: 29,99

Stuur je e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl

reiki
letsgetbasic

Je trainer, Marina Eleveld is iemand die altijd mogelijkheden ziet bij de ander.

Vanaf 2010 werk ik met energie en heb al heel wat mensen geholpen. Ieder in hun eigen proces en op hun eigen tempo. Dat is belangrijk omdat het anders niet werkt.

Door te werken met energie ben ik ervan overtuigd dat de effecten groter zijn bij het behalen van balans.

Sinds 2014 ben ik Reiki-Master en tijdens de intensieve jaartraining leerde ik verschillende technieken, zoals: coachen van leerlingen, beoefenen en doorgeven van meditatie, de invloed van voeding op je energie, energetische – en ademhalingsoefeningen, reiki op afstand in tijd, plaats en ruimte.

De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd in:  spiritueel innerlijk kind, werken met essentiële olieën, werken met engelenkaarten, channelen en een 3-daagse over de pijnappelklier. Yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie beoefen ik al vanaf 1991. In juni 2022 heb ik de jaarcursus Chakra-, Aurahealer afgerond.

Ik laat je graag zien / ervaren dat de afstand tussen het ‘spirituele’ en het ‘aardse’ kort is. Ons Aardse Leven In Een Ander Licht Zetten.

Trainingslocatie & Bedrijfsgegevens

Marina Eleveld | Commandeurskade 44  3155AD Maasland – ZH | Bel mij voor meer info op 0 6 1 8 4 9 2 3 0 6 (aub voicemail inspreken i.v.m. ongewenste aanbieders) | Bedrijfsnaam: Your Yes Energy – Marina Eleveld | KVK: 65878310 | informatie @ marinaeleveld.nl

Trainingen worden gegeven in de polder van het dorp Maasland of in de regio (Midden-Delfland). Adres ontvang je bij aanmelding training.

Aanmelden Nieuwsbrief Op De Hoofdpagina

https://marinaeleveld.nl/