Training Oktober / November 2021

“Let’s Get Basic”


Praktischt  Diepgaand  Strategisch  Spiritueel

Neem in 1 maand de regie over je leven zodat je je faalangst en stress achter je kunt laten en de liefde voor jezelf voelt stromen.

Welkom en wat fijn je hier te ontmoeten. Mijn naam is Marina Eleveld en mijn vraag aan jou is: Wil jij?

Dat je weer vertrouwen en verbondenheid voelt en het leven leidt waar jij zo naar verlangt. Een mooi moment om die mooie plannen die al een tijdje boven op de plank liggen nu eens tot uitvoer te brengen en het aan de wereld te tonen. 

Wat voor gevoel zal je dat geven? Dat betekent ook dat je je in verbinding voelt met jezelf en je zelf goed nadenkt wat belangrijk is voor jou.

De aannames die je hebt over jezelf worden minder zodat je het in je hart mag sluiten en liefdevol zegt dat het niet meer voor jou bestemd is.

Je staat zo stevig met beide benen op de grond / in je kracht, dat je je niet meer zo snel van je stuk laat brengen. Je staat er helemaal achter! Denk aan je mening, de wereld van dit moment, je ideeën voor je bedrijf en / of product.

Je neemt soms grote hobbels en risico’s op het gebied van je bedrijf of een droom die je hebt. Met groot vertrouwen weet jij dat geld een middel is om te investeren en altijd weer ten goede komt aan je bedrijf of jezelf. Oftewel uitwisseling van energie.

Voortaan voor jezelf opkomen zodat je beter in staat bent je grenzen te bewaken. 

Dat betekent Ja en Nee zeggen op het juiste moment. :-). Wat levert het je op? Nu je vaker nee zegt merk je dat mensen je meer gaan respecteren, ze houden rekening met je en zullen je niet te pas en onpas voor allerlei klusjes vragen.

“Je hebt het al in je. NU mag het ZICHTBAAR worden”

Wat wil jij nu eindelijk achter je laten?

Dat wat jou misschien al jaren heeft belemmert in je leven, waardoor je mooie kansen misliep, je niet lichamelijk optimaal voelde en je vaak ‘ziek’ voelde, zoals hoofdpijn, schouderklachten en verhoogde spierspanning.

We hebben allemaal zo onze ideeën van hoe de toekomst eruit mag komen te zien.

Maar klopt dat plaatje voor jou of loop je vaak tegen dezelfde obstakels aan waardoor je toch het gevoel hebt maar niet verder te komen?

Het is misschien zelfs zo dat het een patroon is… en ok, je komt wellicht iedere keer een ieniemienie stapje verder, maar het levert je nog, bij lange na, niet het gewenste resultaat op.

En dat is frusterend, niet goed voor je eigenwaarde en zeker niet goed voor je gezondheid.

Ik wil je vragen de volgende zinnen goed tot je door te laten dringen.

 • Je onderneemt wel leuke activiteiten, maar je ervaart vaak een gevoel van leegte.
 • Met regelmaat komen er negatieve gedachtes omhoog wanneer je iets spannends onderneemt, zoals: ‘ik kan het niet’, ‘ik heb die kwaliteiten niet’, etc.
 • Je hebt het gevoel dat je liefde tekort komt, je wil je ook zo graag met anderen een verbinding voelen,  maar het ontbreekt je aan zelfvertrouwen.
 • Je vindt het moeilijk om jezelf veel te gunnen!

Is Dit Voor Jou Herkenbaar?

Dan is de training “Let’s Get Basic” precies wat jij nodig hebt!

Stel...

 • Jij bent iemand die dicht bij de natuur staat, je staat open voor spiritualiteit en je hebt vertrouwen in het zelfhelend vermogen.
 • Dat je weer in verbinding bent met jezelf?
 • Dat er ideeën zijn in overvloed en hier ook aan kan werken zodat je wensen in vervulling gaan… jouw droomleven neerzet.
 • Je gelukkig voelt en fijne mensen om je heen hebt, een mooie gelijkwaardige relatie aangaat.
 • Dat je je vrij voelt en alsmaar het beste uit jezelf haalt zodat je echt vooruit komt in het leven.
 • Je hebt meer vertrouwen en als je piekert of je saboteert jezelf met negatieve gedachten, weet je dit om te buigen naar een positieve mindset waardoor je meer rust ervaart, in balans bent en weer beter slaapt.

Dat je barst van het zelfvertrouwen en de energie hebt, om:

 • een leuk project op te zetten waardoor je nog meer bruist van energie.
 • dat je NIET meer tegen jezelf hoeft te zeggen dat ‘het wel goed komt’ maar gewoon alles in jou zegt: Het IS goed! Ik hou van het leven!
 • een dieet te volgen om die paar kilo’s waar je van baalt kwijt te raken
 • makkelijker keuzes maakt in het leven, niet meer zo bang bent om te falen of je angstig voelt… Je GAAT ervoor!
 • je tevreden voelen, de rust en balans in jezelf hervinden.
 • je grenzen bewaakt zodat je tegen anderen NEE kan zeggen zonder je schuldig te voelen?

Je Kunt Het !

Ergens diep van binnen weet jij dat!

Het enige wat je nog hoeft te doen is je bron aanboren.

Het fundament leggen onder jouw persoonlijkheid.

Leer Slechts In Eén Maand De Regie Over Je Leven Te Nemen Zodat Je Je Faalangst En Stress Achter Je Kunt Laten  En DE Liefde Voor Jezelf Voelt Stromen. Verlangen Om Te Zetten In Daden!

Speciaal voor jou heb ik het mooie programma “Let’s Get Basic” gecreëerd.

Je leert de kracht uit jezelf te halen zodat jij vol zelfvertrouwen en standvastig je missie kan leven!

Je leert om de liefdevolle en zelfverzekerde persoon in jezelf wakker te maken!

De training "Let's Get Basic"

gaat uit van de 'gehele mens', dat betekent dat we ons niet alleen met het lichaam bezighouden maar ook met je psyche, je omgeving, de maatschappij waarin je bent geboren.

 

Dat is heel anders dan je alleen richten op de symptomen.

De basis oftewel het fundament heb je nodig om verder te komen in het leven.

Anders gebeurt er niets.

Anders dan anderen werken wij vanuit aandacht en ontspanning.

Je voelt en ervaart hierdoor meer.

Dat is het mooie als je de stilte op zoekt in je lichaam.

Als je heel goed luistert geeft je lichaam en hogere zelf ook aan wat goed is voor jou en wat niet.

Jij bent het middelpunt. We gaan uit van jou 'magische krachten'.

Je hebt namelijk alles al in je en ik leer jou hoe je gebruik maakt van je eigen kracht om stevig in het leven te staan. Je zult versteld staan van jezelf!

Zo mooi hoe je beter leert luisteren naar hoe jij je lichaam en geest wilt voeden. Door tijd en de aandacht die jij jezelf voortaan gunt.

Jezelf Op De Eerste Plaats Zetten. Dat is pas Leuk!

Vanuit rust en te streven naar balans doen we allerlei oefeningen die heel makkelijk zijn in te passen in het dagelijks leven.

We werken vanuit ontspanning en aandacht.

Je richt je naar binnen, hierdoor ben je beter in staat te voelen en te ervaren. Heel anders als dat je alles uit boeken moet halen.

Veel praktische tools en oefeningen die je direct kunt inzetten in je dagelijks leven.

Ik stel mijzelf als voorbeeld. Alles wat ik jou leer heb ikzelf ondergaan en kan je daarom ook heel goed ondersteunen en de materie overbrengen.

Ik leer je hoe je de basis / het fundament onder jezelf legt. Het vertrouwen in jezelf voelt zodat je het niet 1,2,3 opgeeft.

Deze Training IS Echt Iets Voor Jou, Als:

 • Jij je eigen plek (weer) wilt innemen, je uitgaat van gelijkwaardigheid.
 • Voor jou die voortaan uitgerust de dag wil beginnen en ervoor open staat om op een makkelijke wijze een 'Life Change' te ondergaan.
 • Het is ook voor jou als (business) coach die het programma kan gebruiken om het hun klanten te leren zodat ze sneller hun doel bereiken.

Neem contact op met mij als je als je twijfelt of meer wilt weten via informatie@marinaeleveld.nl

Deze Training IS (nog) Niet Geschikt Voor Jou, Als:

 

 • Je denkt dat jij niets kan veranderen aan jezelf / anders in het leven staan.
 • Je al jaren allerlei dingen van internet haalt en je denkt alles wel zelf te kunnen.
 • Absoluut niets moet hebben van spiritualiteit, je staat er zelfs niet voor open.
 • Jij totaal niet het gevoel hebt dat op deze pagina de inhoud totaal niet met je resoneert.
 • Niet 100 % de keuze durft te maken om te gaan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Marina Eleveld is iemand die altijd mogelijkheden ziet bij de ander.

Vanaf 2010 werk ik met energie en heb al heel wat mensen geholpen. Ieder in hun eigen proces en op hun eigen tempo. Dat is belangrijk omdat het anders niet werkt.

Door te werken met verschillende technieken ben ik ervan overtuigd dat de effecten groter zijn bij het behalen van het doel.

Je staat letterlijk steviger met beide benen op de grond en mocht je je “wiebelig” voelen dan weet je na de training “Let’s Get Basic” wat te doen om jezelf (snel) in balans te brengen. Hierdoor weet je dat het vertrouwen altijd aanwezig is.

Sinds 2014 ben ik Reiki-Master en tijdens de intensieve jaartraining leerde ik verschillende technieken, zoals: coachen leerlingen, beoefenen en doorgeven van meditatie, de invloed van voeding op je energie, energetische – en ademhalingsoefeningen.

De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd in spiritueel innerlijk kind, invloed van essentiële olieën en een 3-daagse over de pijnappelklier. Yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie beoefen ik al vanaf 1991.

Waarmee wil ik een stempel op de wereld drukken?

Ik wil jou bewust maken dat:

 • De kracht in jezelf zit
 • Je zelf kunt kiezen wat goed is voor jou
 • Je niet zomaar allerlei dingen laten aanpraten

We worden steeds bewuster, we worden wakker. “Hé denk je, werkt dit wel voor mij. Is dit wel of niet goed voor mij (en bv je gezin)?”

Het gaat er niet meer om wat men in het algemeen vindt, maar je wordt kritischer en je kijkt voortaan of het bij jou past. Klopt dit wel wat hij zegt, doorvragen en proberen te achterhalen wat wel of niet goed voelt voor jou.

Meer mogelijkheden zien.

Ik richt mij op mensen die durven te dromen en hun avontuurlijke verlangens serieus nemen, maar worden beperkt om stappen te zetten.

Blokkades worden aangeraakt, en er wordt ruimte gemaakt deze op te lossen.

Mijn missie is jou te leren”je energielevel te verhogen”, daarbij je blokkades 1 voor 1 opruimt zodat je je hand er niet meer voor omdraait jouw leven neer te zetten zoals jij dat wenst, zonder jezelf te verliezen in dromen.

Iedereen is met een gave geboren en deze ook neer te zetten op de wereld. Je energielevel zakt enorm als jij niet meer aan jezelf toekomt.

Hierdoor lukt het niet je dromen om te zetten in daden.
Je voelt je niet happy. Wel gefrustreerd!

We werken aan de activatie van je innerlijke ‘magische kracht’ en ik help jou stap voor stap te ontdekken welke schatten in jou aanwezig zijn zodat je die op ieder moment kunt aanboren en je basisenergie in balans wordt gebracht.

Werken aan je basis / je fundament is van essentieel belang. Als je hier niet zorgvuldig in bent zul je merken dat het leven je moeilijker afgaat.

Het Programma “Let’s Get Basic” Bestaat Uit

4 Blokken Gedurende De Hele Maand

November

(Ws. 21 November)

We ontmoeten elkaar live in het prachtige Oker015 aan de Rijksstraatweg in Schipluiden.

10.00  tot 13.30 – In de ochtend keren we ons ‘naar binnen’ door gebruik te maken van onze zintuigen en lichaam. Dit doen we t/m de lunch (voeding hoort ook bij het programma ;-)).

Uiteraard ruimen we tijd in om even vrij te zijn van het programma. Het is een prachtige plek waar je kunt rondstruinen.

13.45 tot 16.00 werken aan het verlangen, en nog veel meer….

 

NB. Tijdens de Livedag bij Oker015 dragen we zorg voor elkaar. Dat betekent dat we de maatregelen, zoals: bij binnenkomst je handen reinigen, bij koorts en verkoudheid thuis blijven, 1,5 meter afstand bewaren. De groepsgrootte is aangepast op de regels zodat we veilig een heerlijke dag hebben met elkaar.

29 Oktober 2021

(online)

10.00 – 12.00 & 13.30 -15.30 Module Geld & Energie

5 November 2021

(online)
10.00 – 12.00: Module: In Je Energie Kracht

Piekeren
AAN staan
Grenzen bewaken

13.30 – 15.30: Module Bijnieruitputting

12 November 10.00 - 12.00 & 13.30 -15.30

(online)
10.00 – 12.00: Zijn en Hebben Wie ben je? En wat gun jij jezelf?

13.30 – 15.30: Hoe je de regie over je eigen leven terugkrijgt en ervoor zorgt dat je het niet opgeeft.

Na het volgen van de training “Let’s Get Basic” ervaar jij voortaan het volgende:

 • Neem je meer je eigen ruimte in / je eist je bestaansrecht op, waardoor je sneller de energierovers achter je laat.
 • Vol zelfvertrouwen vind en vervolg jij je weg naar je doelen in het leven. De wet van Manifestatie werkt in je voordeel.
 • Luister je beter naar je intuïtie zodat je voortaan het Zijn en Hebben (zie online module) kunt integreren in je leven.
 • Voel je je niet meer opgelaten als je de prijs van je product verhoogt of loonsverhoging voorstelt.
 • Sta je met regelmaat energiek op uit je bed en heb je weer zin in de dag.
 • Voel je je gezond, krachtig en soepel en weet je goed je grenzen aan te geven en je AAN-knop uit te zetten ;-).

Het Programma Let’s Get Basic past echt bij jou, als:

 • Als je durft te dromen en je avontuurlijke verlangens serieus neemt.
 • Je weet dat het leven een proces is en wij hier zijn om ons te ontwikkelen zowel op persoonlijk als spiritueel vlak.
 • Een enorm verlangen hebt om uit het patroon van zelfsabotage te stappen.
 • Durft te investeren in jezelf.

Dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat ik mijn hart mag openen voor mijzelf. Zelfliefde.

Ben jij er klaar voor om je leven een boost te geven?

De waarde van het programma is €1000,- inclusief

Let’s Get Basic is hét programma om jouw energielaag vanuit je creatiekracht te helen, en daarmee het fundament te leggen voor je algehele welzijn.

Op een diepgaande en uitgebreide wijze aan je basis werken.

De heling van de basis-energie bepaalt hoe jij jezelf laat zien in de wereld.

Ik leer jou de verbinding en standvastigheid aan te gaan met jezelf en de aarde, zodat je een verandering en verschil kunt maken en daardoor makkelijker je doelen bereikt. (Gebaseerd op de principes van het 1e Chakra)

 

Als je met mij samenwerkt en je laat ondersteunen bereik je veel sneller jouw doelen.

Wat Ontvang Je?

 • 1 Live dag bij Oker015 van 10.00 tot 16.00 (kan uitlopen) aan de slag met energetische -, yoga oefeningen, meditatie, mantra, mudra, affirmaties, zichtbaar zijn, verlangens naar buiten brengen, staan voor je zelf, kracht halen uit jezelf, van saboteur naar mogelijkheden zien en nog veel meer…
 • 1 hele maand persoonlijke begeleiding ondersteuning
 • 3 maal uitgekiende online lessen die jou leren je energielaag op originele wijze te versterken / heelt en actief maakt
 • 3 maal een vraag en antwoord sessie (1 op 1)
 • Bij iedere dag en module een werkboek

Oker015 is een bijzondere en de mooiste locatie in Schipluiden (Midden-Delfland).

 • Je omringt je met de leukste, de warmste en moedigste mensen die een verschil durven te maken in levensstijl.

Echte Lifestyle Changers 😉

 • Je leert je angsten los te laten en je grenzen te bewaken zodat je je veilig voelt met het gevolg dat je meer (zelf)respect krijgt
 • Je leert je ruimte in te nemen en vertrouwen te krijgen in jezelf en anderen daardoor ga je je stabiel voelen
 • Zekerheid en onafhankelijkheid en verbinding met je lichaam
 • Je krijgt een hoger energie-level en je vertrouwen groeit

“Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen, vooral door de na-werking.”

Super

Herfst Actie!

Je Investering Is €575,-

Programma “LET’S GET BASIC”

 • oktober / november Live in de Polder
 • Online 4 modules
 • 4 Q en A
 • 24/7 je vragen stellen (1 op 1)

Voor Jou Als Snelle Beslisser (tot 24 Oktober 2021) Is De Investering Slechts €499,-!

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 dag een e-mail met de gegevens.

Vanwege de maatregelen i.v.m. Covid19 (Corona) is het aantal gereduceerd tot 10 deelnemers.

Altijd fijn om er snel bij te zijn… je ontvangt een leuke korting en je bent verzekerd van een plek. 🙂

Neem ook iemand mee. Wel zo gezellig als je van ver komt. ( Wel ieder apart aanmelden 😉 )

Wil je de Modules los volgen?

Dat kan zeker!

 • Volg je 1 Module dan vraag ik hier 99,- Euro voor.
 • Bij het volgen van 2 Modules vraag ik 158,- Euro.
 • De Module Geld & Energie bestaat uit 2 delen, is weliswaar 1 module maar wel van een hele dag. Ook hier vraag ik 158,- Euro voor.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl

Veelgestelde Vragen Corona Covid 19 - Maatregelen Overheid
 • De kans is klein, maar zeker aanwezig dat er in november weer maatregelen van kracht zijn waardoor een livedag niet kan doorgaan. Mocht het zo zijn dan is er een mogelijkheid om de datum van de livedag te verplaatsen. Ik neem met ieder van jullie contact op om te bespreken hoe we hiermee om gaan.
Ik ben verkouden of heb andere klachten waardoor ik vanwege maatregelen overheid, niet naar de Livedag kan. Kan ik dit inhalen?

Ja, we hebben zowiezo contact en we bespreken hoe je de Livedag kan inhalen. Online modules kun je gewoon volgen.

Niet iedereen vindt het prettig om de investering direct online te voldoen (via webwinkel). Er zijn mensen, waaronder ikzelf, die het prettiger vinden om het via hun eigen rekening over te schrijven. (gaat ook snel! En het is veel veiliger!)

Extra Service!

Koop je de gehele training? Ik geef je de mogelijkheid de investering in 2-en te voldoen. Dat betekent: het eerste deel direct of voor 24 oktober en het 2e deel voor 10 november 2021.

Bij aanmelding voor 24 oktober (je investeert 499,-!):
1e betaling = €299,-
2e betaling = €200,-

Bij aanmelding na 24 oktober is je investering 575,-
1e betaling = 325,-
2e betaling= 250,-

NB. Betaling is gelijk aan aanmelding training “Let’s Get Basic”.

Wil jij je nu al aanmelden zonder te betalen?

Wil jij je nu al aanmelden zonder te betalen?

November is nog ver weg en ik snap heel goed als je je wel alvast aanmeldt maar nog niet wil betalen.

Dat is géén probleem!

TOT 24 Oktober heb je de tijd om je bijdrage te voldoen. Dit is tevens een garantie om deel te nemen aan de training “Let’s Get Basic”, mits 10 anderen je niet voor zijn geweest.

Nogmaals… wees je ervan bewust dat er maar ruimte is voor 10 deelnemers op de livedag. De modules kun je los volgen.

Meditatie Gronden | Aarden

met Marina Eleveld | meditatie