Je bent niet op de wereld gekomen om 's nachts wakker te liggen!

Wat je wel wil is voluit leven!

'Dat is waar jij je bed voor uitkomt.'
En wel Nu!

Eigenlijk wil je ook niet klagen. Op zich ben je wel tevreden met je baan, je partner, je kinderen, leuk huis, leuke familie, vrienden, vakanties, sport, yoga, feestjes.

Druk, druk, druk.. DRUK.

Heerlijk toch? Tenslotte is de trend nu dat je vooral sociaal moet doen met feestjes, clubs, vakanties en niet te vergeten....vooral blijven lachen. Want wij hebben geleerd dat het in Nederland vooral gezellig moet zijn.

Men is ook vaak jaloers op jou omdat je zo'n leuk en druk leven hebt. Je antwoordt bevestigend, met een ietwat verwrongen gezicht.

En dan....

Voelt het geleidelijk aan anders in het geheel en wordt alles traag. Alsof je snel vooruit wil maar tegelijkertijd naar achteren wordt getrokken.

Je voelt je niet goed en niet slecht, het is wel OK! Je bent niet vrolijk en niet sip. Ken je dat?

Je blokkeert snel. Je hebt ook geen zin meer te reageren als collega's onaardig doen. Je voelt je te moe. Erna ga je erover piekeren en voelt je hoofd zwaar. Het zit je niet lekker en tevens geef jij jezelf op je kop.

Je schouders gaan er helemaal hoog van staan. Dit is natuurlijk de spanning. Je voelt je ook altijd AAN staan.

Doordat je moe bent schiet je sneller uit je slof naar je kinderen of je partner. Je krijgt spijt en voelt je schuldig.

Je werk vind je ook niet meer zo leuk! Het kost je ook allemaal zoveel moeite.

Jij weet dat het niet zo langer kan doorgaan. Dat er een oplossing is.

Je wilt de regie in eigen hand nemen om weer een fijne draai aan het leven te geven waardoor je beter slaapt.

Je zou zo graag vertrouwen willen voelen en perspectief zien.

Daarom zoek je iemand die jou leert hoe weer heerlijk te slapen.

Sta jij op dit keerpunt?

Wil jij de regie over je leven zodat je weer goed slaapt?

Als je nu besluit voor
een nieuwe richting.
Maak die afspraak met mij.

 

 

Want.... Dit wil je niet meer!

Wat als er nu een oplossing is om voortaan goed te slapen? Hoe ziet dat er voor jou uit?
Mogelijk als volgt:

Omdat ik dit iedereen gun heb ik de training 7 Steps To Your Yes Energy ontwikkeld.

In deze training leer je weer goed te slapen. Vertrouwen krijgt in het leven en daardoor je eigen regie neemt. Je bouwt veerkracht op. Je laat je niet meer zo snel uit het veld slaan en je ontspant sneller.

'Een mens bestaat niet alleen uit een lichaam, maar ook een psyche, een mens gebruikt haar mentale kant en het spirituele'.

Dit is met elkaar verbonden.
Het heeft invloed op elkaar.

 

Doe je aan yoga? Helemaal goed, maar met yoga alleen los je het niet op.

En ook niet als jij je alleen maar met meditatie bezighoudt of alleen met voeding. Het is de combinatie van verschillende technieken en het werken met energie die doordringen in je energielagen waardoor rust, diepe ontspanning en balans ontstaat.

Waarom een training bij Marina Eleveld

Ik ben iemand die met jou meekijkt. Ik ben niet alleen van de tips, ik vraag mij altijd af wat er achter de persoon zit.

Ik ben ook niet van de blauwdrukjes, van: 'zo hoort het'. Ik kijk wat bij jou past, waar jij kan aanscherpen en wat jijzelf kunt doen.

Ik ben niet de verantwoordelijke maar leer jou verantwoordelijk te zijn voor jezelf. De afhankelijkheid leer ik je te skippen, zodat je je eigen regie over je leven krijgt en dus ook over hoe jij weer beter gaat slapen.

Ik heb respect voor hoe jij je leven leidt en zal zeker met mijn warmte en kennis jou kunnen helpen. Wel zal ik ervoor zorgen dat ik je altijd tegen de grens laat aanschuren.

Mijn bedrijf voelt als een warm bad. Haast als een moeder die jou liefdevol alles leert, meegaat met jouw energie, waar je je kwetsbaar mag opstellen.

Waar er een fijne sfeer wordt gecreëerd om jou als klant het veilige gevoel te geven zodat het makkelijker voor je wordt je te ontwikkelen, zodat slecht slapen verleden tijd wordt.

Hierdoor ga je weer voluit leven!

De 7 Steps To Your Yes Energy training is geen 123-tje.

Door verschillende technieken aan te bieden in combnatie met het werken van energie en te kijken wat bij jou past, leer ik jou een manier bij jezelf te ontdekken hoe jij weer heerlijk kan gaan slapen. '7 Steps To Your Yes Energy' zorgt ervoor de diepere laag aan te pakken. Het bestaat uit 7 stappen:

stap 1: Ik Ben Energie

Je leert angsten los te laten zodat je je veilig voelt, hierdoor ontstaat er meer (zelf)respect.

Je hebt letterlijk het gevoel dat je voeten de grond raken, het helpt je te volharden in datgene waar jij voor staat en wilt uitdragen. Geld generen is daardoor ook niet zo'n groot probleem in deze fase.

Je leert je recht om hier te zijn op te eisen, zodat je keuzes durft te maken die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld sparen voor een mooi cadeau voor jezelf en / of juist wat grootser: een andere baan zoeken of voor jezelf beginnen.

stap 2: Ik Voel Energie

Je leert in beweging te komen en genieten van anderen zonder jezelf te verliezen. Emotie, kwetsbaarheid en passie leer je voelen, te laten stromen en in balans te brengen. Dit in combinatie met je verstand, zodat situaties niet uit de hand lopen en je minder piekert.

Je leert te herkennen waar jouw verlangen ligt, zodat je hiermee aan de slag kunt en stappen te maken naar jouw wens. Je neemt de ruimte om plezier te maken zodat je je bevredigd gaat voelen, rust en ontspanning ervaart zonder hunkering (onrust) naar meer, en nog meer..

Je leert juist levenslust en overgave te ervaren. Je tevreden kan voelen voor die dag, zodat je met een ontspannen geest en lijf in bed stapt.

stap 3: Ik Wil Energie

Tijdens deze stap leer je je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zodat jij bijvoorbeeld je eigen mening vormt en dit ook uitdraagt. Of de keuze maakt hoe jij je leven wilt leiden. Want...."Gehoorzaamheid voert ons van verantwoordelijkheid vandaan."

Je zal ervaren dat je in je eigen kracht gaat staan en enorm veel vertrouwen uitstraalt.

Je wil is zo groot dat je er niet meer omheen kan.

stap 4: Ik Hou Van Mijzelf Energie

Je leert om niet meer angstig te zijn om afgewezen te worden, handig als je iets wilt ondernemen of een presentatie wilt neerzetten.

Verdriet mag een plek krijgen zodat er meer ruimte ontstaat in je hele wezen. Hierdoor krijg je letterlijk meer lucht!

Je leert van jezelf te houden zodat je ook naar anderen kan openstaan, niet te oordelen en het wat makkelijker kan laten gaan. Hierdoor ben je meer in staat je grenzen te verleggen, naar je intuïtie te luisteren en ernaar te handelen.

stap 5: Ik Spreek Energie

Je onzekerheid neemt af en je leert ontdekken wat jij belangrijk vindt. Je maakt weloverwogen keuzes zodat je je richt op een doel en je verlangens.

Je weet je stem goed te gebruiken zodat er meer rust ontstaat, geen gepieker etc. zo ga je ook weer beter slapen.

stap 6: Ik Zie Energie

Je laat je niet meer zo snel leiden door zaken buiten jezelf. Bijvoorbeeld dat je allerlei diploma's moet hebben of dat je een bepaalde achtergrond nodig hebt, wil je als ondernemer slagen.
Juist door je eigen weg te kiezen, je intuïtie te volgen en te leren de zaken in een ander licht te plaatsen raak je niet meer geblokkeerd zodat je de stappen kunt zetten naar jouw wens / doel in wat je wilt bewerkstelligen.

Op deze manier zul je je vrij voelen in de omgang met anderen en jezelf.

stap 7: Ik Weet Energie

De cirkel is rond, er is eenheid. Zonder iets te willen forceren ben je in staat te voelen en te handelen wanneer je situaties ervaart die niet altijd even prettig zijn.
Je blijft niet meer zo in je emotie 'hangen' waardoor je sneller door kan gaan met de voor jou belangrijke stappen die je in je leven wilt zetten.

Misschien nu nog niet te begrijpen maar hierdoor trek je ook minder dit soort mensen en / of situaties aan.

Je weet dat we allemaal met elkaar zijn verbonden, we van elkaar mogen leren. Je gaat voluit leven!

Volg je de training 7 Steps To Your Yes Energy dan gaan we de energielagen in balans brengen en verbinden met jezelf, zodat je jouw diepste wensen een kans geeft zich te ontplooien.

Ik leer je stapje voor stapje verdeeld over 7 maanden hoe jij steeds dieper in jezelf gaat ontdekken, hoe de kracht aan te boren om veerkracht op te bouwen.

Hoe je snel in een ontspanning kunt raken zodat je de regie over je leven weer terugkrijgt.

Jij bent niet van de pillen, kruiden en de 1 2 3-tjes (alternatief of niet).

Jij gelooft juist in de combinatie van technieken en je ziet dit als een meerwaarde voor jezelf. Want zo eigenzinnig ben jij.

Jij bent spiritueel ingesteld en absoluut niet saai. Je gelooft er niet in dat er maar 1 techniek is om problemen op te lossen.

Diep in jezelf weet je dat er meer achter zit en dat je misschien niet alles naar boven kunt halen is voor jou geen probleem. Het leven is een proces vind jij. Jij weet dat er een constante beweging is en dat je niet alles rechtlijnig kunt benaderen.

Voor jou geldt ook dat lichaam en geest met elkaar samen opgaan en je van dit gegeven gebruik mag maken om te helen.

Misschien heb je geleerd om niet te huilen, niet boos te zijn, niet te laten zien wie jij nu eigenlijk echt bent.

Je hebt geleerd stoer te zijn, alles aan te kunnen, vooral vaak tegen jezelf te zeggen dat het nu eenmaal bij het leven hoort.

Dit mag je allemaal loslaten, bedank degene die je dit heeft verteld (een ander of jijzelf) maar zeg dat het nu niet meer bij jou hoort. Jij hebt de regie over je eigen leven en mag jezelf vertellen wat voor jou waardevol is, waar jij mee verder kunt.

En daarom ben jij ook degene die het fijn vindt stappen te zetten. Niet de ander volgen, maar je eigen waarheid ontdekken en van daaruit leven.

Tijdens de training ontdek je steeds meer in jezelf zoals hoe je meer balans creëert. Dieper in jezelf gaan zodat je steeds beter naar jezelf gaat luisteren en weet wat wel en niet goed is voor jou.

Ga met mij in gesprek.
Neem de regie in eigen hand.

Want jij kan dit! Ik help je te vertrouwen dat je dit kan oplossen.

Wat als je niets doet? Hoe ziet je leven er dan uit? Mogelijk blijf je op een laag pitje leven en / of wordt het nog erger.

Dat is toch niet meer wat je wilt.

Daarom lees jij deze tekst. Omdat jij iemand bent die al een aantal inzichten hebt en je niet met de eerste de beste in zee gaat. Omdat jij eigenzinnig spiritueel bent en gelooft dat een combinatie van meerdere technieken kunnen worden gebruikt om weer voluit te leven. Net als met soep, verschillende ingrediënten kunnen elkaar versterken.

Je wilt plezierig en veerkrachtig door het leven. Je niet meer voortslepen, maar ervaren hoe je op een lichte manier de dingen kunt doen wat jou waarde geeft in het leven.

Je bent wel klaar met:

Tijdens de training houden we ons 7 maal 1 dag per maand bezig met verschillende technieken die erop gericht zijn jouw diepere lagen aan te boren, zodat je van binnenuit krachtig wordt en daardoor beter slaapt.

Tussen de live dagen in ontvang je opdrachten en oefeningen en zullen we i.i.g. 1 maal online contact hebben.

Alles wat we in de training doen kun je thuis ook uitvoeren. Daarbij maak je een verslag, opdrachten etc.

Dit is de kans om met mij in gesprek te gaan. Tenslotte ben je niet zomaar op deze pagina terechtgekomen en ben je na een hele lap tekst nog steeds aandachtig.

Sta jij op het keerpunt?

Want jij zoekt iemand die jou serieus neemt en jou begrijpt.

Iemand die je kan vertrouwen!

 

 

Hieronder vind je de veelgestelde vragen.
Heb je nog vragen en staan ze hier niet bij?
Stuur een e-mail naar informatie@marinaeleveld.nl en je ontvangt binnen 2 dagen antwoord.

Je lichaam bestaat uit 7 energielagen. Dit noemen we ook wel de 7 energieknooppunten. Per keer behandelen we 1 energielaag met energiebehandelingen, meditatie en gerichte oefeningen. Door het laag voor laag aan te pakken wordt het krachtiger en duurzamer, zodat je weer regie krijgt over je leven zoals je slaapproblemen.

Wij mensen zijn niet in staat om in 1 keer iets te leren. Het heeft tijd nodig. Denk maar aan je autorijlessen. Hoelang heb jij hierover gedaan?

''Ik denk dat ik het toch ook wel kunt oplossen met een workshop en wat boeken lezen. Ook werk ik vaak in de moestuin dit geeft mij ontspanning.''

Zeker! Ik zal de laatste zijn die zal ontkennen dat alles wat hier benoemd wordt niet zal (mee)werken.

Maar het is niet voor iedereen duurzaam.

Je kunt je misschien voorstellen dat wanneer iets al jaren zit ingebed in je systeem het een flinke uitdaging is dit te veranderen. (Ingesleten patroon).

Denk bijvoorbeeld aan dat je ooit hebt gerookt en / of je wilt afvallen? Een aantal van ons kunnen dat zonder hulp. Velen hebben er echter tijd en begeleiding bij nodig. Als je de tijd er niet voor neemt, blijf je in hetzelfde ingesleten patroon hangen met een minimale vooruitgang.

Wat is het gevolg als je niet leert weer goed te slapen?

 • Je stress houdt aan
 • Vergeetachtigheid
 • Je voelt je niet zo stevig en je gaat over je grenzen
 • Je komt in situaties terecht die je niet kunt overzien, met als gevolg dat er conflicten kunnen ontstaan
 • Je raakt vermoeid en dat betekent o.a. slechte concentratie die je nodig hebt bij je werk, het opvoeden van je kinderen, rijden in het verkeer etc.
 • Er ontstaan lichamelijk klachten
 • Het plezier in het leven wordt minder

En wil jij van de 1 naar de andere workshop 'hopppen' met een minimaal resultaat? Op deze manier blijf je je hele leven bezig. In deze training van 7 maanden wordt de basis zo sterk gelegd dat het net zo eenvoudig wordt als autorijden.

Het klinkt misschien hard of zelfs confronterend: "Hoe langer je het uitstelt des te moeilijker het wordt weer goed te slapen, denk maar aan de angst wat je tegen jezelf zegt: "Het lukt mij toch niet vannacht te slapen!"

Ja, natuurlijk! Ik snap je vraag. Dit programma bestaat eruit dat de energielagen weer worden opgebouwd. De blokkades worden opgeheven. Je zult merken dat je zo krachtig wordt dat ook jij voluit kunt leven. Niet alleen mensen die slaapproblemen hebben.

Lees de '7 steps to your yes energy' nog eens door, met in gedachte wat jij bij jezelf wilt veranderen. Of waar je steeds tegenaan loopt.
Je mag ook altijd met mij in gesprek. Het levert je altijd wat op!

 • Jij bent je er nu bewust van korte metten te willen maken met dat het niet lukt goed te slapen.
 • Je wilt dit op een geduldige en liefdevolle manier onderzoeken en oplossen.
 • Je weet het allemaal wel maar je mist nog net de finesse om het te doen zoals jij graag zou willen zien bij jezelf.
 • Je bent iemand die vooruit wil en in beweging wilt blijven. Jouw motto is: "Voluit leven"!
 • Je bent spiritueel ingesteld of je wilt ervoor openstaan om de energie te verhogen bij jezelf
 • Je vindt het fijn exclusieve aandacht te krijgen en goed voor jezelf te zorgen
 • Het past bij jou omdat je iemand bent die de waarde ziet het spirituele met het alledaagse te verbinden
 • We werken van binnenuit, met oefeningen die gericht zijn energielagen in balans te brengen en te versterken. Door oefeningen te doen in de 'buitenwereld' met een terugkoppeling naar de training ga je ervaren dat de rust / balans in jezelf terugkomt. De opdracht die je meekrijgt heeft betrekking op de energielaag die we tijdens de sessie hebben behandeld.
 • Je krijgt wat fysieke oefeningen mee, een meditatie en je gaat situaties opschrijven waar jij niet van kan slapen. Eén in het verleden en één in het heden. Je past de oefeningen die je na een sessiedag hebt opgedaan toe. Deze neem je mee voor de volgende sessiedag en bespreken we met elkaar. Dit doen we het hele traject lang.
 • Je krijgt tips mee naar huis om je voedsel voor die maand aan te passen, eventueel kleuren die je kunt dragen, naar welke muziek te luisteren etc.
 • Naast dat we elkaar live zien is er ook een mogelijkheid om 1 keer in de maand een Q+A te houden, hierin bespreken we evt. het verloop van je oefeningen/ opdrachten of je loopt ergens tegenaan en wil dat met mij bespreken.

Door een dag in de maand aandacht te geven met de bijbehorende opdrachten die je thuis kunt uitwerken, zal het beter gaan beklijven.

Het toverwoord is SLOW.

Misschien weet je nog toen je voor het eerst leerde autorijden. Dat lukte ook niet in één dag. Het heeft tijd nodig.

In alle rust doen we verschillende oefeningen en behandelingen. We nemen overal de tijd voor, ik volg jouw energie.

Door op deze manier aan het werk te gaan, haal je meer uit jezelf. Meer dan je voor mogelijk hield.

In dit traject werk ik met jou vooral op energie niveau, dit doe ik d.m.v. werken met energie, meditaties, je creative bron aanboren, inzichten verkrijgen, mooie oefeningen en nog veel meer.

Vanaf mijn 29e heb ik interesse gehad in persoonlijke ontwikkeling. Later ben ik mij spiritueel gaan ontwikkelen en zet dit nog steeds voort. Alles wat ik leer gebruik ik direct in de training "7 Steps To Your Yes Energy"

Op dit moment volg ik een baarmoederheling groeipad in Delft en in april de 3-daagse masterckass Pijnappelklier in Wilnes.

Ik volg yogalessen, eet bewust en zoveel mogelijk biologisch, doe aan meditatie, wandel met regelmaat in de natuur en neem af en toe een energiebehandeling.

Het is belangrijk jezelf te 'onderhouden'.

Nu slaap ik heerlijk maar vroeger was het niet kunnen slapen door allerlei omstandigheden mij niet vreemd. Al was het niet een heel groot probleem en tijdelijk, ik kan mij zeker voorstellen hoe het voelt.

Ik ben sensitief ingesteld en houd van diepgang en rust.

Als je met mij werkt zul je merken dat je aandacht krijgt, ik volg jouw energie en ik heb geen oordeel.

Ik heb respect voor je en ik geloof erin dat iedereen een eigen weg te volgen heeft. En soms is er een moment dat je hulp inschakelt omdat je merkt dat je in hetzelfde rondje blijft draaien.

Je hebt geen tijd / zin om er nog jaren en jaren aan te besteden. Je wilt dit snel.

Het is een overzichtelijk en persoonlijk programma. Het is als volgt ingedeeld:

 • Eén dag in de maand werken we live op locatie.
 • Je ontvangt een opdracht mee naar huis waar je direct mee aan de slag gaat.
 • Tussen de sessiedagen is er contact via een online programma of per telefoon.
 • Ik neem je stap voor stap mee op je pad om jouw YES-ENERGY op te laten bloeien.
 • We werken persoonlijk. Dit betekent 1 op 1 exclusieve aandacht. Het is ook mogelijk met meerdere deelnemers te werken.

Per keer werken we met verschillende technieken in combinatie van een energie behandeling, hierdoor raak je meer bewust van alle energie-lagen. Je ontwikkelt je op zo'n manier dat je de kracht uit jezelf kunt halen en daardoor het stellen van grenzen en het slapen ook makkelijker gaat. Ben je krachtig genoeg de keuze te maken als je een conflict hebt met iemand en je kunt er op dat moment niets mee.

 • We richten ons op het thema van die dag.
 • Bespreking van je verslag, opdrachten en voortgang.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  Denk aan, Werken met Energie, Meditatie, Creativiteit, Beweging, het belang van Voedsel en Kleur
 • Spirituele ontwikkeling.
 • Evaluatie
 • Q&A
 • Je leert jezelf in een ontspannende sfeer brengen zodat de zwaarte wat minder wordt.
 • Je bent in staat om op een zachte manier naar jezelf te kijken. Liefdevoller.
 • Je ontwikkelt meer geduld en aandacht
 • Je neemt jezelf meer serieus om te erkennen dat wat je voelt echt is.
 • Je gaat grote stappen maken en dat uitstralen op jezelf en je omgeving.
 • Je voelt je sterk in je eigen manier van handelen.
 • Je voelt je geliefd
 • Je voelt ook goed wat er gebeurt in je lichaam, je bent aandachtiger.
 • Je voelt je opgelucht, ontspannen, vrij en je geniet van het leven.

Mocht je de neiging hebben om in het oude te vervallen, dan weet je dit sneller op te lossen door zelf oefeningen te doen (bijvoorbeeld uit de training).

Je kunt ook af en toe weer even bijtanken met een voor jou juiste behandeling / workshop. Dan werkt een meditatiedag / workshop of een wellness-retreat goed. (onderhoud)

Je gaat anders naar situaties kijken. Je bent meer in staat om de dingen niet op jezelf te betrekken maar zonodig bij de ander te laten.

Het lukt je oude patronen / gewoontes die je niet meer nodig hebt los te laten.

Je uitstraling / houding vernieuwt zich. Zo trek je weer andere mensen aan.

Social Media

Contact

Marina Eleveld

Maasland (ZH) / Rotterdam

06 18 49 23 06

informatie@marinaeleveld.nl