Zet je televisie op zolder en leg je mobiel in de kelder ;-)

 


“Ik kan het mij al bijna niet meer herinneren, maar er was toch een periode in mijn leven dat ik mij een stuk energieker voelde dan op dit moment. Er daar baal ik goed van!"

Ik voel mij gefrustreerd omdat het maar niet lukt er iets aan te doen, ondanks dat ik het heel graag wil.

Ik ga wel sporten of naar yoga, maar toch krijg ik het niet voor elkaar wat rustiger te worden. Mijn hoofd zit ook zo vol! Met regelmaat heb ik pijn in mijn schouders. En alsof het nog niet genoeg is: ik kan niet goed in slaap komen.

De vrienden om mij heen zien mij steeds minder, gewoonweg omdat ik de puf er niet voor heb.

En weet je, mijn familie weet ook niet zo goed wat ze met mij aan moeten. Snap je dat ik mij daar ook weer schuldig over voel?

Ja het is wat hè? Dit was ooit mijn verhaal. Zou het (misschien voor
een deel) ook jouw verhaal kunnen zijn? En wil je dat veranderen?

Mijn naam is Marina Eleveld en ik wil je graag meenemen in mijn verhaal zodat jij je hierin niet alleen voelt. Want dat is wat ik vaak om mij heen hoor. Je denkt vaak dat je de enige bent? Niets is minder waar!

 

Om te beginnen heb ik 3 Tips voor jou.
Ik ga je natuurlijk niet overladen want anders krijg je daar weer stress van. :-)

Tip 1: Reserveer om te beginnen een halve dag voor jezelf en doe wat je het liefst doet. Misschien wel naar de film. Een boek lezen, wandelen. Dat wat jij prettig vindt!

Tip 2: Stel, je wilt om ongeveer 22.30 uur naar bed. Zorg dan dat je minstens een half uur van tevoren je telefoon uit zet. En ja, ik weet het. Dat is niet gemakkelijk! Ook de televisie. Ook dat nog? ;-)

Tip 3: Neem een heerlijke warme douche en smeer je lekker in met olie of lotion. Kruip erna lekker in bed.

En het belangrijkste! Wees niet streng voor jezelf, probeer het een tijdje uit. Misschien niet alle tips tegelijkertijd, maar probeer er i.i.g. wel 1 per dag uit te voeren. Want het werkt!

Je zult wel denken: “dat had ikzelf ook wel kunnen bedenken”. En ja, ook dat klopt. Het hoeft namelijk niet zo ingewikkeld te zijn. Maar het is toch ook heerlijk als een ander je hierin begeleidt?

Ik zeg altijd maar: “Je kunt alleen hardlopen of je laat je begeleiden en je gaat met een groepje. Ik zie ze hier met regelmatig bij ons over de dijk lopen.”

En .....

Hoe zou jouw leven eruit zien als jij je niet meer,

Hoe zou jouw leven eruit zien?


Als je de behoefte voelt mag je je ervaringen doorsturen naar informatie@marinaeleveld.nl.

Het is absoluut géén must! Ik kan mij ook voorstellen dat je het voorlopig allemaal voor jezelf wilt houden. Helemaal goed!

Ik wens je een heerlijke dag toe.
Marina Eleveld

 

terug naar pagina BLOGS

 

P.S. Wil je nog meer verhalen ontvangen in je mailbox?

Vul onderstaand formulier in en ontvang daarbij de nu nog GRATIS "Wil jij weer vrolijk en fris uit je bed stappen? Doorleef de 7 Stappen Van Jouw Yes Energy!" ter waarde van 85,- Euro!

* indicates required
*

 

 

Social Media


Contact

Marina Eleveld

Maasland

06 18 49 23 06

informatie@marinaeleveld.nl