Een vriendin van vroeger vertelt mij: “Al een tijdje weet ik niet zo goed wat er met mij aan de hand is. Ik heb nergens zin in, ik lach niet meer zoveel, de mensen om mij heen vinden mij 'stil'.

En dat is nu precies zoals ik mij voel.

IK HEB HET GEVOEL DAT IK STIL VAL.

Heb je weleens meegemaakt dat je auto ermee ophield tijdens het rijden?

Het geluid van de motor wordt zachter, het voelt alsof je heel zachtjes op de rem trapt en dan sta je stil. Geen beweging meer in te krijgen.

Dat is nu precies het gevoel dat ik ervaar.

Het zal de tijd van het jaar wel zijn, misschien heb ik ook wel last van voorjaarsmoeheid. Mijn lichaam doet ook pijn.

Maar goed, het is hier ook erg druk in huis. De kinderen zitten thuis vanwege het corona - virus. Ikzelf probeer tussen de onrust door, nog wat te werken.

Nee hoor, ik ga er niet over zeuren... Morgen is er weer een dag en dan zal het allemaal wel beter gaan. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en ik mag niet klagen, want ik ben gezond.

Wel heb ik zorgen... grote zorgen. Hoe gaat het met de wereld, met de kinderen, hoe krijgen we dit allemaal voor elkaar. We krijgen gelukkig wel geld van de staat. Maar ja, voor hoelang? Vinden we wel een medicijn?

Voordat de crisis uitbrak kon ik soms moeilijk slapen of tenminste... ik ervoer het toen niet als een probleem. Maar nu lijkt het wel alsof alle onzekerheden naar boven komen en voelt het nog net niet als een ramp.

Zeker 2 à 3 keer per week lig ik maar te piekeren in mijn bed.

Als ik naar bed ga, ben ik moe. En zodra ik lig, lukt het me niet in slaap te vallen. Als ik eindelijk na een uur slaap, schiet ik vervolgens een paar keer wakker in de nacht.

Waardeloos, want met elk uur dat ik minder slaap wordt mijn IMMUUNSYSTEEM verstoord. Daar ben ik mij terdege van bewust! En dat kan ik er, juist nu, niet bij hebben.

Ik denk er trouwens niet aan om slaapmiddelen te gebruiken. En die Melatonine tabletten kan je maar beter niet aan beginnen. Zo ontzettend onnatuurlijk ook!

Juist daar moeten we nu vanaf..! Terug naar Moeder Aarde, NAAR ONSZELF...

Nee, dat moet anders. Ik ben een intelligente vrouw en ik ga mij eens goed verdiepen in wie mij goed kan helpen. Ik ben spiritueel ingesteld en ook best wel een gevoelsmens, misschien even zoeken maar er is vast wel iemand die bij mij past. “

Ik vertelde haar dat ik alles wat ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd in mijn zelfontwikkeling, nu toepas voor mensen die slecht slapen. Ook hierin heb ik ervaring (gelukkig een korte periode) maar ik weet wat een slechte slaper voelt en meemaakt.

En omdat ik toen ook al de oefeningen en (nieuwe) leefwijze toepaste, heeft het niet zolang geduurd.

Daarom organiseer ik op 22 MEI van 10:00 – 15:00 uur het virtual retreat “Hoe Je Binnen 10 Minuten In Slaap Valt & Vol Energie Opstaat”. Daar leer ik je om snel diep te slapen en weer vol energie op te staan.

Koop direct je ticket op Eventbrite

Slaap is het normaalste wat je kan doen op deze wereld. Ik blijf het zeggen: Het is net zo belangrijk en normaal als dat je wakker bent.

Wil je als mens goed kunnen functioneren en dus ook slapen, dan heb je te zorgen dat je energielagen in balans zijn.

Je zal er zoveel plezier aan beleven.

Het geeft je zoveel kracht.

Het is ook simpel want het antwoord zit in je. En niks ja maar... gewoon beginnen. ;-) Als je wilt afvallen kan je ook niet iedere dag naar de patatboer lopen.

En tot die conclusie kwam die vriendin van vroeger ook.

Ze zei mij: “Dit moet toch niet langer zo doorgaan, want anders gaat het leven aan mij voorbij. Ik wil graag genieten, mij fit voelen, lachen, mij gezond voelen.

Genieten van mijn partner en kinderen. En dat was het laatse half jaar niet meer zo aanwezig. Ik deed teveel op mijn automatische piloot. En als je op je automatische piloot zit, dan leef je niet.

En corona crisis of niet. Hoe erg ik het allemaal vind en verder ook genoeg dingen kan opnoemen die zo vreselijk ellendig zijn.

Ik heb mij goed te houden. En dan bedoel ik niet, als een lachende pop die niets voelt door het leven te gaan.

Nee, als een mens met haar onzekerheden, verdriet, mij gelukkig voelen, verliefd voelen, lachen en genieten van mijn familie / vrienden.

Weer heerlijk te slapen zodat ik niet alleen voor mijzelf leef, maar zeker ook voor anderen. En dat lukt niet als je niet slaapt.

Dan ben je voornamelijk met jezelf bezig. Je kunt er dan gewoonweg niet voor een ander zijn. En dat wil ik niet meer. ”

Ik heb haar uitgenodigd om mee te doen met het virtual retreat. En ze zei ja.

En jij?

Doe jij mee? Wil jij net als mijn vriendin weer lekker slapen en uitgerust opstaan? Jouw IMMUUNSYSTEEM de beste boost ooit geven?

Niet voor € 197 maar nu voor slechts € 47.

Koop direct je ticket op Eventbrite

Wees zacht en lief voor jezelf, Marina

© 2020 '7 steps tot your yes energy', All rights reserved.

Social Media


Contact

Marina Eleveld

Maasland

06 18 49 23 06

informatie@marinaeleveld.nl