Jij & WijOk dan, laat ik ook iets zeggen over het Corona Virus, beste lezer.

Want weet je.. Het zit al in ons systeem. Of er nu dreigend of complotachtig over wordt gesproken / geschreven. Dat maakt niet uit.

Ook mensen die ons waarschuwen dat het een complot is tegen de mensheid, G5, een oud thrillerverhaal uit 1981, zorgen ervoor dat Corona vooral ook in ons hoofd zit.

En ik nu ook weer...

Het heeft ook geen zin om het krampachtig uit je hoofd proberen te zetten want dan gaat het zich nog steviger in je systeem nestelen. En dat wil je niet.

Maar wat kunnen we er dan wel aan doen? Want behalve dat je niet ziek wilt worden kan je het niet echt gebruiken als je ook nog eens slecht slaapt door angst.

Schrijf ze eens op. Maak maar een lijstje.
Hoe ziet liefde er voor jou uit? Is het een hart? Is het een licht of een vorm? Beweegt het, is het transparant?

Hoe dan ook, plaats het in de ruimte die vrij gekomen is.

Maak jezelf geen verwijten als het niet 1,2,3 lukt. Geef jezelf liefde. Vroeger zei mijn moeder altijd: “Niets aan de hand, morgen is er weer een dag.”

Ik zou bijna vergeten dat ik het over het Corona – virus had, want angst is van alle tijden.

Maar nu wordt je getriggerd met de angsten die je al in je hebt.

Dus probeer de oefening te doen. En nogmaals en nogmaals... het scheelt een hoop gepieker en je gaat er veel.... en veel beter van slapen.

Over slapen gesproken... :-) Als je je weerstand hoog wilt houden is het belangrijk goed te slapen. Ik kan het niet vaak genoeg schrijven.

Ondertussen is het jullie ook duidelijk dat vertrouwen in het leven, angst, piekeren en stress funest is voor je gezondheid.

Maar hoe verhoog je je weerstand?

En doordat je je weerstand verhoogt, ben je beter bestand tegen virussen. Zo'n soortgelijke oefening die ik hierboven beschrijf gebruik ik in de training “7 Steps To Your Yes Energy”. Hier werk ik met alles wat we nodig hebben in ons leven zodat je veerkrachtig en gezond blijft.

Dat is erg belangrijk in deze tijd.

Dan hoef je ook niet 10 pakken wc-papier uit de schappen te halen ;-) Nee, alle gekheid op een stokje... je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

Ik werk met energie, voeding (gericht op de energielagen), kleur, geur, yoga-, energetische- en ademhalingsoefeningen en nog zoveel meer...

Ik wil jullie hier veel meer over vertellen maar dan mondeling. Want dat is zoveel makkelijker omdat je ook direct vragen kan stellen.

Wie heeft hier interesse in? Stuur dan even een e-mail naar gesprek@marinaeleveld.nl

Ik vertel er graag meer over. En jij bent er vast wel nieuwsgierig naar, beste lezer?

Wees lief en zacht voor jezelf en de ander. Zet mooie muziek op, maak je huis gezellig en doe iets wat je leuk vindt vandaag.

Liefs, Marina

PS. Als extra advies:
Weet je wat een aura is? Visualiseer het, trek het dichter naar je toe en maak het schoon. Maak haar kleurrijker en minder transparant. Het kan de vorm van je lichaam aannemen maar ook een ei-vorm. Neem de kleuren van de aura of zet jezelf in wit of goud licht.


 

 

 


Wil je nog meer blogs lezen?
http://marinaeleveld.nl/blogs.htm

© 2020 '7 steps tot your yes energy', All rights reserved.

Social Media


Contact

Marina Eleveld

Maasland

06 18 49 23 06

informatie@marinaeleveld.nl